Cartera de serveis per a empreses i institucions

L'Institut de Sostenibilitat i Medi Ambient de Barcelona (ISMAB) ofereix una àmplia gamma de serveis dissenyats específicament per a empreses i institucions que busquen aconseguir objectius de sostenibilitat i medi ambient. Treballem de la mà dels nostres clients per oferir solucions personalitzades i ajudar-los a fer la transició cap a una operació més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

La nostra cartera de serveis

Formació personalitzada

Oferim programes de formació personalitzada per a empreses i institucions interessades en millorar la seva capacitació interna en temes professionals i ambientals. El nostre equip de formadors experts adapta els continguts per satisfer les vostres necessitats específiques.

Desenvolupament de projectes conjunts

Col·laborem amb empreses i institucions per a la creació i implementació de projectes ambientals conjunts. Aquesta és una oportunitat d'implicar-se activament en la creació d'iniciatives de sostenibilitat i medi ambient.

Certificacions i acreditacions

L'ISMAB proporciona assistència per a l'obtenció de certificacions i acreditacions reconegudes. Això pot ajudar a les empreses a millorar la seva reputació i a complir amb estàndards ambientals.

Contacteu amb nosaltres

Si la vostra empresa o institució està interessada en explorar com l'ISMAB pot ajudar-vos a assolir els vostres objectius de formació, sostenibilitat i medi ambient, no dubteu a contactar-nos. Estem aquí per oferir-vos solucions adaptades a les vostres necessitats.