Projectes

Aquesta és la pàgina de projectes actius de l'Institut de Sostenibilitat i Medi Ambient de Barcelona (ISMAB). Aquí compartim amb entusiasme una visió més detallada dels nostres projectes actuals, cada un dels quals és una passa ferma en el nostre objectiu de promoure la sostenibilitat i la conservació del medi ambient.

Els nostres projectes aborden una àmplia gamma de temes rellevants, com la creació de jardins urbans sostenibles, l'educació ambiental a les escoles, l'optimització d'instal·lacions, els horts urbans, el cultiu ecològic o la intervenció a zones verdes. Cadascun d'aquests projectes és concebut amb l'objectiu de generar un impacte positiu en la nostra comunitat i en el medi ambient que compartim.

Sou una institució o una empresa?

Volem destacar la importància de la col·laboració i la participació activa. Si esteu interessats en compartir la vostra visió i engegar nous projectes conjunts, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres. Valorem la diversitat de perspectives i creiem que les empreses i organitzacions poden tenir un paper clau en l'avanç cap a un futur més sostenible.

Així que, tant si voleu formar part d'un dels nostres projectes actuals com si teniu una idea nova per a la conservació del medi ambient, estem oberts a escoltar-vos i a col·laborar en la creació d'un món més verd i sostenible per a tothom.

No dubteu a contactar-nos i a compartir les vostres idees. Ens emociona poder col·laborar i crear un impacte positiu conjuntament.

Projectes del curs 2022/23